CROWN BANSKO

Апартаменти на цени от

10 000 ЕВРО!

БЪРЗА ВРЪЗКА С НАС

Продажбите са изключително динамични в следствие на ниските цени, така че ако имате сериозни намерения, интерес за закупуване или оглед на апартамент се свържете с нас директно по телефона. Посочения телефон има Viber, така че можем да изпращаме информация и по него!

 

 

+359 898 721 254

ЦЕНОВА ЛИСТА

Ценова листа с всички варианти на плащане може да получите при запитване на посочения телефон или по имейл.

На имейли отговаряме в рамките на 2 работни дни!

При запитване по имейл, проверявайте и СПАМ папката на вашата електронна поща!

 

ОГЛЕДИ

Огледи на апартаментите и сградата се правят всеки ден между: 09:00 и 19:00 часа!

(работим включително Събота и Неделя)

Ако искате да направите оглед, ще Ви помолим да потвърждавате 1 ден преди огледа само по телефона, тъй като на имейлите отговаряме със закъснение!

+359 888 856 017

CROWN BANSKO 
 
ИНФОРМАЦИЯ

Само за 6 месеца направихме над 150 успешни продажби в Комплекс - Гранд Банско 1 и 2 на цени, които нямат аналог в Банско!

На 10.07.2020 стартирахме новият ни проект в град Банско – КРАУН БАНСКО. Комплексът се състои от общо 9 напълно самостоятелни корпуса и 215 апартамента от различен тип. Комплекса се намира в непосредствена близост до ГРАНД БАНСКО 1 и 2 (около 100 метра), в който към момента разполагаме с 15 свободни апартамента от общо 223. Начална станция на лифта се намира на не повече от 7-8 минути пешеходно разстояние. Целия Комплекс е заобиколен от природните дадености на куротното градче. Над 120 апартамента във вътрешния двор са с Югоизточно изложение, а гледката към планината спира дъха на всеки посетител. В Западната част се открива перфектен панорамен изглед към пистите на Банско, а от Северозапад може да се насладите на вълшебния чар на курортното градче.

Picture1.png

ВИРТУАЛЕН ОГЛЕД

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ - ЮГОИЗТОК I-42 
ПАНОРАМЕН ИЗГЛЕД ОТ ЮГ
ПАНОРАМЕН ИЗГЛЕД ОТ ИЗТОК
ПАНОРАМЕН ИЗГЛЕД ОТ ЗАПАД
ПАНОРАМЕН ИЗГЛЕД ОТ СЕВЕР

Към момента комплекса е на етап Акт 15. Всеки корпус се състои от средно 25 апартамента. Комплекса разполага със студиа, двустайни, тристрайни и четиристайни апартаменти. Всички апартаменти на ниво партер разполагат с веранда от 12 до 25 кв.м.

Общо 3 входа и 9 асансьора с товароносимост до 800 кг. Корпусите в Комплекса ще бъдат въведени в експлоатация с Акт 16 поетапно. Първите 2 корпуса, от които започваме довършителните дейности са Копус - I и Корпус – H, а изложението и на двата Корпуса е Изток/Запад/ЮГ!

ЦЕНИТЕ отново са без аналог от 200 до 280 Евор/м2.

 

Апартаментите се предлагат в различна степен на завършеност:

 • Баня до ниво гипсокартон / Напълно готова баня и тоалетна

 • Пребояднисани в 2 цвята помещения

 • Ламинат

 • Само с входни Врати / с Входни и  Интериорни врати

 • Отделна партида на водомер

 • Отделна партида на електромер

 • Апартаментите се продават без мебели!

 

Такса поддръжка

Всеки апартамент има такса поддръжа, която се равнява на 3 евро на кв.м. с вкл. ДДС на годишна база. В тази цена влизат следните услуги:

 • СОТ/СОД

 • 24 часово видео наблюдение и видео контрол.

 • Общо 9 асансьора за всики корпус по 1

 • Контролиран достъп с чип и индивидуален код

 • Почистване и поддръжка на общите части

 • Зони за паркиране с контролиран достъп, само за собственици на апартаменти в КРАУН БАНСКО.

Довършителните дейности в Комплекс КРАУН БАНСКО се изпълняват от Строително - инженерна компания “ИНТЕРБИЛД ИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД, която е натрупала дългогодишен опит в проучване, проектиране и изграждане в областта на жилищното, административното и промишленото строителство.

Строителната компания е създадена да изпълнява проекти собственост на “Глобъл Файненшъл Мениджмънт” или нейни дъщерни фирми. „Интербилд Инженеринг“ ЕООД не изпълнява строителни услуги за фирми или физически лица извън холдинговата група на  “Глобъл Файненшъл Мениджмънт” АД.

ИНТЕРБИЛД ИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД е дългогодишен член на Камарата на строителите в България, а през годините компанията е изградила над 400 000 кв.м РЗП като целия финансов ресурс е осигуряван от “Глобъл Файненшъл Мениджмънт” АД. 

Довършителните дейности в Комплекс КРАУН БАНСКО се финансират на 100% от “Глобъл Файненшъл Мениджмънт” АД или свързани с нея дъщерни дружества. Не използваме банкови кредите, а работим със собствен капитал! Повече информация за “ИНТЕРБИЛД ИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД може да научите на www.interbuild.bg 

Ликвидна Инвестиция

Планинският град и живописната област наоколо очароват посетителите с прекрасни условия за зимен и летен туризъм, а непосредствената близост до лифта на най-големия български ски курорт, неизменно превръща закупуването на апартамент в комплекса в една сигурна и ликвидна инвестиция с потенциал за възвращаемост, както през зимата така и през лятото.

При закупуване на апартамент в Краун Банско, Вие имате възможността да отдавате своя апартамент под наем без никакви допълнителни такси! За клиентите, които не са от района можем да Ви предложим наш представител, който да посреща Вашите гости, както и професионално почистване на апартамента. Услугата естествено не е безплатна, но със сигурност не се предлага на толкова атрактивна цена в нито един от хотелите в Банско. Независимо на каква цена отдавате апартамента си под наем, Ние ще Ви таксуваме само на почистване, което е на стойност 15 лева с вкл. ДДС. Вие сами определяте колко пъти искате да се почисти апартамента за целия период. Вие намирате клиенти през Trivago или Booking, а ние ще се погрижим да останат доволни от своя престой.

 

ВАРИАНТИ НА ПЛАЩАНЕ

ВАРИАНТ 1: 100% плащане преди акт 16 – Отстъпка от 17% до 27%20% от базовата цена!
ВАРИАНТ 2: 1,000 евро Депозит, останалата част след Акт 16 – от 17% до 27% отстъпка от Базовата цена
ВАРИАНТ 3: Апартаменти през Процедура– от 17% до 27%  отстъпка от Базовта Цена

При варианти 1 прехвърляме апартаментите при нотариус преди Акт 16 и сключваме нотариално заверен договор, в който се ангажираме да завършим сградата в срок. В договора се описват неустойки в случай, че има забавяне на Акт 16! Таксите по прехвърляне на апартамента са за сметка на купувача.

При варианти 2 сключваме предварителен договор, в който се ангажираме да прехвърлим при нотариус закупения апартамент веднага след въвеждане на сградата в Експлоатация (акт 16). В договора се описват неустойки в случай, че има забавяне на Акт 16! Таксите по прехвърляне на апартамента са за сметка на купувача.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЯТА НА ВСИЧКИ АПАРТАМЕНТИ И ЕТАЖИ МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТА КАТО ОТИДЕТЕ В КАТЕГОРИЯ СКИЦИ!