GRAND BANSKO

Апартаменти на цени от

10 000 ЕВРО!

БЪРЗА ВРЪЗКА С НАС

Продажбите са изключително динамични в следствие на ниските цени, така че ако имате сериозни намерения, интерес за закупуване или оглед на апартамент се свържете с нас директно по телефона. Посочения телефон има Viber, така че можем да изпращаме информация и по него!

 

 

+359 898 721 254

ЦЕНОВА ЛИСТА

Ценова листа с всички варианти на плащане може да получите при запитване на посочения телефон или по имейл.

На имейли отговаряме в рамките на 2 работни дни!

При запитване по имейл, проверявайте и СПАМ папката на вашата електронна поща!

 

ОГЛЕДИ

Огледи на апартаментите и сградата се правят всеки ден между: 09:00 и 19:00 часа!

(работим включително Събота и Неделя)

Ако искате да направите оглед, ще Ви помолим да потвърждавате 1 ден преди огледа само по телефона, тъй като на имейлите отговаряме със закъснение!

+359 888 856 017

GRAND BANSKO
 
ИНФОРМАЦИЯ

Само за 6 месеца направихме над 150 успешни продажби в Комплекс - Гранд Банско 1 и 2 на цени, които нямат аналог в Банско!

Комплекс Гранд Банско 1 се състои от общо 4 напълно самостоятелни корпуса и 154 апартамента от различен тип. Комплекса се намира в непосредствена близост до Краун Банско (около 100 метра), в който към момента разполагаме с над 60 свободни апартамента от общо 223. Начална станция на лифта се намира на не повече от 5-6 минути пешеходно разстояние. Целия Комплекс е заобиколен от природните дадености на куротното градче. Над 80 апартамента във вътрешния двор са с Югоизточно изложение, а гледката към планината спира дъха на всеки посетител. В Западната част се открива перфектен панорамен изглед към пистите на Банско, а от Северозапад може да се насладите на вълшебния чар на курортното градче. В комплекса вече има учредена е Етажна Собственост и всеки собственик на апартамент плаща такса поддръжка в рамзер на 3 евро на кв.м. на година!

диаграма.png
 
ПАНОРАМЕН ИЗГЛЕД ОТ ЮГ
ПАНОРАМЕН ИЗГЛЕД ОТ ИЗТОК
ПАНОРАМЕН ИЗГЛЕД ОТ ЗАПАД
ГРАНД БАНСКО ОБЩИ ЧАСТИ

Всеки корпус се състои от средно 35 апартамента. Комплекса разполага със студиа, двустайни, тристрайни и четиристайни апартаменти. Всички апартаменти на ниво партер разполагат с веранда от 12 до 100 кв.м.

Общо 3 входа и 4 асансьора с товароносимост до 800 кг. Корпусите в Комплекса ще бъдат въведени в експлоатация с Акт 16 поетапно. Първите 2 корпуса, от които започваме довършителните дейности са Копус - D и Корпус – C, а изложението и на двата Корпуса е Изток/Запад/ЮГ!

ЦЕНИТЕ отново са без аналог от 200 до 300 Евор/м2.

 

Апартаментите се предлагат различна степен на завършеност:

 • Баня до ниво гипсокартон / Напълно готова баня и тоалетна

 • Пребояднисани в 2 цвята помещения

 • Ламинат

 • Само с входни Врати / с Входни и  Интериорни врати

 • Отделна партида на водомер

 • Отделна партида на електромер

 • Апартаментите се продават без мебели!

 

Такса поддръжка

Всеки апартамент има такса поддръжа в размер на 3 евро на кв.м. с вкл. ДДС на годишна база!  В тази цена влизат следните услуги:

 • 24 часово видео наблюдение и видео контрол.

 • Общо 4 асансьора за всики корпус по 1

 • Контролиран достъп с чип и индивидуален код

 • Почистване и поддръжка на общите части веднъж седмично

 • Зони за паркиране с контролиран достъп, само за собственици на апартаменти в Гранд Банско.

Довършителните дейности в Комплекс ГРАНД БАНСКО се изпълняват от Строително - инженерна компания “ИНТЕРБИЛД ИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД, която е натрупала дългогодишен опит в проучване, проектиране и изграждане в областта на жилищното, административното и промишленото строителство.

Строителната компания е създадена да изпълнява проекти собственост на “Глобъл Файненшъл Мениджмънт” или нейни дъщерни фирми. „Интербилд Инженеринг“ ЕООД не изпълнява строителни услуги за фирми или физически лица извън холдинговата група на  “Глобъл Файненшъл Мениджмънт” АД.

ИНТЕРБИЛД ИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД е дългогодишен член на Камарата на строителите в България, а през годините компанията е изградила над 400 000 кв.м РЗП като целия финансов ресурс е осигуряван от “Глобъл Файненшъл Мениджмънт” АД. 

Довършителните дейности в Комплекс КРАУН БАНСКО се финансират на 100% от “Глобъл Файненшъл Мениджмънт” АД или свързани с нея дъщерни дружества. Не използваме банкови кредите, а работим със собствен капитал! Повече информация за “ИНТЕРБИЛД ИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД може да научите на www.interbuild.bg 

Ликвидна Инвестиция

Планинският град и живописната област наоколо очароват посетителите с прекрасни условия за зимен и летен туризъм, а непосредствената близост до лифта на най-големия български ски курорт, неизменно превръща закупуването на апартамент в комплекса в една сигурна и ликвидна инвестиция с потенциал за възвращаемост, както през зимата така и през лятото.

При закупуване на апартамент в Гранд Банско, Вие имате възможността да отдавате своя апартамент под наем без никакви допълнителни такси! За клиентите, които не са от района можем да Ви предложим наш представител, който да посреща Вашите гости, както и професионално почистване на апартамента. Услугата естествено не е безплатна, но със сигурност не се предлага на толкова атрактивна цена в нито един от хотелите в Банско. Независимо на каква цена отдавате апартамента си под наем, Ние ще Ви таксуваме само на почистване, което е на стойност 15 лева с вкл. ДДС. Вие сами определяте колко пъти искате да се почисти апартамента за целия период. Вие намирате клиенти през Trivago или Booking, а ние ще се погрижим да останат доволни от своя престой.

ВАРИАНТИ НА ПЛАЩАНЕ

ВАРИАНТ 1: 100% при акт 16 

При варианти 1 прехвърляме апартаментите при нотариус преди Акт 16 и сключваме нотариално заверен договор, в който се ангажираме да завършим сградата в срок. В договора се описват неустойки в случай, че има забавяне на Акт 16! Таксите по прехвърляне на апартамента са за сметка на купувача.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЯТА НА ВСИЧКИ АПАРТАМЕНТИ И ЕТАЖИ МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТА КАТО ОТИДЕТЕ В КАТЕГОРИЯ СКИЦИ!