Image25.png

PIRIN PARK 
Апартаменти на цени
от
190 до 330ЕВРО
на кв.м.!

Видео на Комплекса
ИНФОРМАЦИЯ

Представяме Ви нашият най-нов проект, състоящ се от две фази, Фаза I – Pirin Park Apartments и Фаза II – Pirin Park Chalets. Комплекса е разположен в Разложката котловина, едно от най-китните кътчета на България, предлагащ неповторима гледка към заснежените склонове на Пирин, Рила и Родопите. Комплексът се намира до Национален парк "Пирин", обект на културно и световно наследство. Непосредствената близост до Пирин Голф & Кънтри Клуб предлага на посетителите на Pirin Park Apartments да се възползват от многобройните възможности за отдих и почивка - незабравима ски ваканция от Декември до Май , голф турнир сред планински терен от Април до Ноември или заслужена СПА почивка целогодишно за цялото семейство.

Само на 6 км., (около 7-8 минути път с кола) се намират ски пистите на престижния и световно известен ски курорт Банско, а в другата посока едно от най-китните градчета -Разлог предлагащ на своите посетители съвкупност от автентични традиции, сгради с културно-историческа стойност, възможност за забавления, множество магазини и заведения.

На не повече от 10 км. се намира и с. Баня, което през последни години набира популярност със своите 75 минерални извора и спиръщи дъха панорамни изгледи към Пирин и Рила.

На разстояние от 26 км. се намира град Белица, известен с Паркът за танцуващи мечки, където през последните години са реабилитирани 25 мечки. Паркът се простира на площ от 120 дка., като територията му обхваща иглолистни и широколистни гори, поляни и хълмове. Те предлагат подходящите условия за пълноценен живот на мечките и са естествена среда и защитено място за тяхното пребиваване. Всеки сектор разполага с изкуствени бърлоги за сън, както и различни езера за къпане.

 

На територията на парка са изградени места за почивка, където може да си направиш пикник. Има и специално изградена детска площадка за игра на малчуганите.

 

Фаза I – Pirin Park Apartments

Pirin Park Apartments се състои от 6 напълно самостоятелни корпуса (A, B, C, D, E, F) и общо 120 апартамента – студиа, двустайни и тристайни. Всеки корпус има собствен вход и четири етажа с общо 5 апартамента на етаж. Корпус A, B, C, D са построени и напълно завършени с Акт 16, а корпуси E и F са построени и довършени до етап Акт 15. Към момента започваме цялостно обновяване на фасадите по всички корпуси – подмяна на дървена фасада, подмяна на фасаден камък и парапети. Проекта предвижда изграждане на съоръжения, предназначени да се харесат на всички групи от всяка възраст,  огромна вертикална планировка, която ще включва:

 

- Голям външен Басейн

- Спа Център

- Детски площадки

4 Барбекюта

- Беседки

- Много зелени площи за отдих

- Собствена инфраструктура

- Над 120 паркоместа.

Проекта предвижда около 150 кв.м. Спа Център състоящ се от фитнес, Сауна, Джакузи и масажни помещения.

Всички апартаменти са довършени до ключ (без обзавеждане) и включват:

  • Шпакловани и боядисани помещения

  • Монтирани Ключове и Контакти

  • Входна варата

  • Интериорни врати

  • Напълно готова баня и тоалетна

  • Плочки в предвери и тераса

  • Положен Ламинат във всички стаи

 

Фаза II – Pirin Park Apartments

Фаза II предвижда изграждането на общо 16 еднофамилни къщи, които ще бъдат разположени върху 10 000 к.в. парцел граничещ с Pirin Park Apartments. Всяка къща ще разполага със средно 400 кв.м. собствен двор. Предлагаме 2 варианта на едноетажна къща тип Шалет:

Вариант 1: Разгъната застроена площ от 137 м2

- Хол, Кухня и Трапезария

- 4 Спални

- 2 Бани

- Антре

- Склад

Вариант 2: Разгъната застроена площ от 125 м2

- Хол, Кухня и Трапезария

- 3 Спални

- 2 Бани

- Антре

- Склад

БЪРЗА ВРЪЗКА С НАС

Продажбите са изключително динамични в следствие на ниските цени, така че ако имате сериозни намерения, интерес за закупуване или оглед на апартамент се свържете с нас директно по телефона. Посочения телефон има Viber, така че можем да изпращаме информация и по него!

 

 

+359 898 721 254

ЦЕНОВА ЛИСТА

Ценова листа с всички варианти на плащане може да получите при запитване на посочения телефон или по имейл.

На имейли отговаряме в рамките на 2 работни дни!

При запитване по имейл, проверявайте и СПАМ папката на вашата електронна поща!

 

ОГЛЕДИ

Огледи на апартаментите и сградата се правят всеки ден между: 09:00 и 19:00 часа!

(работим включително Събота и Неделя)

Ако искате да направите оглед, ще Ви помолим да потвърждавате 1 ден преди огледа само по телефона, тъй като на имейлите отговаряме със закъснение!

+359 888 856 017

 
Пирин Парк Визуализации

РАЗПРЕДЕЛЕНИЯТА НА ВСИЧКИ АПАРТАМЕНТИ И ЕТАЖИ МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТА КАТО ОТИДЕТЕ В КАТЕГОРИЯ СКИЦИ!